KAKO DA IZGRADIŠ SAMOPOUZDANJE I LJUBAV PREMA SEBI

Što se stresne situacije više nagomilavaju u tvom životu, to samopouzdanje prirodno pada. Nema šanse da se u isto vreme osećaš uznemireno, nervozno tužno i da misliš da možeš sve što poželiš. Mnogi ljudi će reći – da smopouzdanja i ljubavi prema sebi nikada nisu ni imali. Nisu ga ni stekli, odrastanjem, vaspitanjem, životnim izborima.

Ali zapravo, važno je razumeš – ljubav prema sebi nije samo ugađanje sebi na razne načine – to je, upravo, prhvatanje sebe, u celini sa svim vrlinama i manama. To znači – da možeš voleti i one delove sebe koji ti se sviđaju i one koji ti se sviđaju i da prihvataš da postoje i minus i plus faze u tvom životu. Kada počneš da neguješ tu vrstu prihvatanja, sve više imaš snage za razne životne izazove. A to je onda zove – samopouzdanje. Energija – JA MOGU – je samopouzdanje.

Zato sa tobom delim jedan primer iz prakse – priču o jednoj mojoj klijentkinji koja je iz stanja potpunog udaljavanja od sebe i pada samopouzdanja došlo do potpune transformacije, nakon 8 nedelja našeg zajedničkog rada.

Klikni na donju sliku i pogledaj video.

 

Više o RESTART programu možeš saznati OVDE.