MILICA STOJILJKOVIĆ

ZDRAVO, JA SAM MILICA STOJILJKOVIĆ,

mogu ti pokazati kako da neguješ i razvijaš svoje potencijale bez obzira u kojoj si životnoj fazi, kako da prevaziđeš probleme sa kojima se svi nekada u životu sretnemo i sačuvaš dobro zdravlje bez obzira na godine.

Volim jednostavan i praktičan pristup, ali naglašavam da ne postoje brza i savršena rešenja. Zato je LEPO MI JE više od jedne tehnike ličnog razvoja. To je stil života koji nam pripada i omogućava da negujemo svoju pravu prirodu, uživamo u onome zbog čega smo se rodili i živimo umesto da životarimo.

Samo tokom proteklih godinu dana, oko 5.000 ljudi je bilo na predavanjima, seminarima, radionicama i individualnim konsultacijama koje sam održala i organizovala. Osmeh na njihovom licu i dalji rezultati u životu su moja najbolja potvrda.

Posvetila sam deceniju praktikovanju i proučavanju veština ličnog razvoja, kao što su meditacija, Bahove kapi, Qi Gong, Tai Chi i srodne dispcipline, uvažavajući dostignuća kako tradicije Istoka, tako i zapadne nauke. Uzimajući najbolje od njih i „prevodeći“ ih na jezik koji je svima razumljiv i lak za primenu, ljudima volim da prenesem svoja znanja. Sve o čemu govorim, pišem i predajem i sama praktikujem i duboko verujem da je tako jedino ispravno.

Veliko poslovno iskustvo nosim od 15 godina profesionalnog bavljenja komunikacijama. Počela sam da radim rano i sa manje od 25 godina ozbiljno upoznala poslovni svet domaćih i stranih kompanija. Od svoje 26. godine sam bila na vodećim menadžerskim i direktorskim pozicijama. To praktično znači: rad u 6 velikih kompanija, upravljaje malim i velikim timovima, vođenje više od 1.000 najrazličitijih projekata u oblasti komunikacija, marketinga i menadžmenta, pisanje više od 1.000 medijskih tekstova, edukacija oko 100 menadžera i direktora u oblastima komunikacija, javnog i medijskog nastupa i prezentacijskih veština. Ponosna sam na diplomu profesora srpsko-svetske književnosti i jezika, koju sam stekla na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Jedini sam lider transformacija iz Srbije i član evropske Asocijacije lidera transformacija („Association of Transformational Leaders“) koja okuplja pojedince koji svojim primerom, radom na sebi, ali i sa drugima, čine da svet u kome živimo bude bolje mesto.

Pišem kolumne za portale Lepota i zdravlje, Antistres vodič i Najbolja mama na svetu.

Zahvalna sam na znanjima i iskustvu koje je stekla radeći i sarađujući sa brojnim divnim i običnim ljudima, menadžerima željnim uspeha, ozbiljnim direktorima i sjajnim liderima, sa poznatim ličnostima, političarima, mladima i starima. Ali, najviše, svom sinu koji me svakodnevno uči, novim životnim radostima.

Iz svih iskustava, nastao je Centar za lični razvoj LEPO MI JE. Direktno sa direktorske pozicije i kancelarije u centru Beograda, odlučila sam da odem i budem tačno ono što jesam i da svoju duboku unutrašnju radost i ljubav podelim sa drugim ljudima, onima koji su za to zaiteresovani.

SARAĐUJEM SA RAZNIM GENIJALCIMA, POZNATIM U SRBIJI I ŠIROM SVETA

Sarađujem i sa najuspešnijim kompanijama u Srbiji

„Volim da govorim i pišem, ali ne volim prazne priče. Volim da motivišem na bolje, ali ne težim savršenstvu po svaku cenu. Jer pravo savršentvo je u tački gde prihvatamo sebe takvima kakvi jesmo, gde imamo ciljeve i želje, ali se ne plašimo i da ponekad izgubimo, gde negujemo ljubav i zahvalnost. Ove vrednosti ne padaju sa neba, to i sama veoma dobro znam i presrećna sam ako mogu da pomognem svakome da oblikuje život po svojoj meri.“

Milica Stojiljković