Pobedi neprijatna stanja i neraspoloženja

Bahove kapi će ti u tome pomoći

Bahove kapi su cvetne esencije, ima ih ukupno 38 i
svaka osoba dobija sopstvenu kombinaciju
koja je namenjena oslobađanju od uzroka
njenog neraspoloženja ili neprijatnog stanja.

Potpuno su prirodne, nastaju od cveća,
bez hemijskih dodataka.

avatar-svg

Mogu ih koristiti odrasli, deca i bebe.
Nemaju kontraindikacije.

Deluju na uzroke, ne samo na simptome.
Kombinaciju za svakog određuje Bahov praktičar.

Ne postoji univerzalna kombinacija, već svaka osoba dobija svoju, zato što je
svaki problem individualan. Svaka esencija utiče na vraćanje ravnoteže misli i osećanja,
usled zahtevnih životnih situacija koje su izazvale njihovu neravnotežu.

1

KORISNE SU U RAZLIČITIM ZAHTEVNIM ŽIVOTNIM OKOLNOSTIMA

Pravilno kombinovane, Bahove kapi pomažu u raznim zahtevnim životnim okolnostima, kao što su: stres na poslu, partnerski i porodični odnosi, nesanica, strah od letenja avionom i drugi strahovi, izazovi roditeljstva, starenje i problemi koji idu uz to, traumatična iskustva i slično.

2

MOGU DA IH KORISTE BAŠ SVI

Bahove kapi može da koristi svaka osoba, novorođenčad, bebe, deca, odrasli ljudi. Nastaju sunčanjem cvetova u vodi ili kuvanjem i potom se konzerviraju, bez bilo kakvih hemijskih dodataka.

3

DELUJU NA ENERGETSKOM NIVOU

Bahove kapi deluju na energetskom, a ne na hemijskom nivou i ako nemaju na šta da deluju, samo će proći kroz organizam i neće mu naškoditi. Ako imaju na šta da deluju, delovaće uspešno. Nemaju kontraindikacije. Nemaju rok trajanja, ne mogu se pokvariti.

4

ULOGA BAHOVOG PRAKTIČARA JE
VEOMA VAŽNA

Iako ne mogu naškoditi i lake su za korišćenje, veoma je važno koristiti pravilnu kombinaciju Bahovih kapi, kako bi ona dala pravi i uspešan rezultat. Zato je neophodno obratiti se Bahovom praktičaru, koji pozanje sve karakteristike, dejstvo i detalje o svakoj esenciji. Sam razgovor sa praktičarem, koji traje oko 45 minuta, veoma je prijatan i koristan deo terapije.

ZNAČAJ KONSULTACIJE

Svaki životni izazov je lična stvar. Zato radimo individualno. Konsultacija je važna zato što ti daje stručna usmerenja i pomoć da osvestiš trenutne životne prepreke i izazove i da ih samim tim, pomoću Bahovih kapi, prevaziđeš.

FAZE TERAPIJE

Nakon prve konsultacije i prvog uzimanja kapi, sledi druga kontrolna konsultacija na kojoj utvrđujemo da li bi trebalo nastaviti uzimanje kapi ili uvesti tretman novom kombinacijom. Glavna karakteristika terapije je otkrivanje uzroka sloj po sloj, zbog čega kapi imaju suptilno, a ne agresivno dejstvo.

DODATNE POGODNOSTI

Pored korisnih saveta, koje ću rado podeliti sa tobom, tokom terapije kapima, možeš besplatno preuzeti i moj priručnik o Bahovim kapima OVDE.

JA SAM MILICA STOJILJKOVIĆ,

do sada sam radila sa više od 5.000 klijenata, sarađivala sa genijalcima širom sveta, prošla put od zaposlene u kompanijama do vođenja svog posla i savladala lične promene zahvaljujući kojima sam tenziju zamenila skladnim životom. Svoje iskustvo i znanje sam pažljivo filtrirala kroz pitanja i dileme svojih klijenata, što mi je pomoglo da sagledam suštinu i dođem do jednostavnog i praktičnog pristupa, prilagođenog brzom tempu današnjeg života.

Biram harmoniju umesto savršenstva, suštinu umesto forme i dobre umesto praznih priča. Volim da znam šta kaže nauka, ali i da razumem u čemu je tajna istina koje traju hiljadama godina.

Zato moj pristup nije još jedna čarobna tehnika koja obećava savšenstvo. Ja želim da ti prenesem znanje o mehanizmima koje imaš u sebi i precizne korake – kako to znanje da koristiš, tako da svoje mogućnosti i rezultate uvek podižeš na najviši nivo, a da pritom sačuvaš smirenost i dobro raspoloženje.

EVO, ŠTA KAŽU KLIJENTI KOJI SU KORISTILI BAHOVE KAPI

 Uz Bahove kapi sam pobedila strah od letenja koji me je obuzimao skoro 20 godina. Ni sama nisam mogla da verujem da ću se za tako kratko vreme rešiti nečega što me opterećuje od kad sam počela da putujem avionom.

Marija Nikolić

Uz veoma prijateljski, personalan, ali ujedno i profesionalan pristup, Milica mi je pomogla da se oslobodim anksioznosti i pratećih pojava koje su me pratile dugi niz godina.

Lajoš Alfeldi

Bahove kapi su mi pomogle da se oslobodim nemira, da uravnotežim svoje zdravlje i poboljšam komunikaciju sa najbližima.

Andrijana Ćulafić

ZAŠTO KAPI NIJE DOBRO
BIRATI SAMOSTALNO?

Osnovno poznavanje Bahovih kapi nije dovoljno za uspešne rezultate. Zato je važno posavetovati se sa stručnjakom, Bahovim praktičarem, koji dobro poznaje detalje u vezi sa svakom esencijom i njihovo sadejstvo. Uzimanje kapi bez savetovanja sa Bahovim praktičarem neće ti ni na koji način štetiti, jer kapi nemaju štetno dejstvo, ali verovatno neće dati najadekvatnije rezultate. Iz istog razloga posećujemo stručnjake kao što su lekar, zubar ili farmaceut, kada nam je potrebna njihova stručna pomoć. Takođe, sam razgovor je veoma blagotvoran na putu oporavka.

KAKO IZGLEDA KONSULTACIJA SA BAHOVIM PRAKTIČAREM?

Nakon kratkog upoznavanja i razmene osnovnih informacija, detaljnije razgovaramo o temi zbog koje želiš da koristiš Bahove kapi. Do kraja razgovora, biće ti sasvim jasno zašto će određene kapi ući u tvoju kombinaciju i šta od kombinacije možeš da očekuješ. Na samom kraju razgovora, odmah dobijaš svoju kombinaciju kapi koju dalje koristiš.

ZAKAŽI SVOJU PRVU KONSULTACIJU

Pozovi na + 381 64 1900 725

ili pošalji e-mail