MALE RADOSTI: TAMO GDE SU PRAZNICI, TU JE VREME ZA SLAVLJE

Približava se proslava Nove godine, vreme kada se više radujemo jedni drugima, kada smo više skloni uživanju. Bilo bi dobro da nas do takvih stanja ne vodi samo praznična atmosfera, ali sa druge strane, sasvim je u redu opustiti se i prepustiti slavlju, makar par puta godišnje. Onako pošteno, iskreno, iz duše.

Lično, volim praznike. Ne toliko zbog groznice koja nas mahnito obuzme u ovo doba godine, već zbog mnogo više nasmejanih lica i mnogo više sreće koju uočim među ljudima.

Zato je lepo ovaj period iskoristiti za igru. Preputite se igranju, kao kada ste bili dete. Napravite novogodišnje čestite svojim prijateljima. Nemojte suditi sebi da li ste dovoljno kreativni ili niste. Biće dovoljno i da presavijete papir na pola i napišete par lepih, lekovitih reči. Svojim rečima poželite sreću dragim osoboma, podstite se zašto ste im zahvalni što su deo vašeg života. Nacrtajte „čiča glišu“ koji se smeje. Primetićete, sigurno, da će se, kada krenete da pravite novogodišnju čestitku, otvoriti obiljen novih kreativnih ideja. Cilj svega je razmena lepe energije, radosti i ljubavi. Uživajte!