VIP PROGRAM

Program kreiran samo za tebe i namenjen tvom osveženju i vraćanju u balans.

Traje 7 dana na bilo kojoj destinaciji koju izabereš.

Svakodnevni raspored aktivnosti prema postavljenim ciljevima i raspoloživom periodu.

LEPO MI JE VIP PROGRAM

OBEZEĐUJE JEDINSTVENO ISKUSTVO I LIČNI NAPREDAK

Program kreiran samo za tebe i namenjen tvom osveženju i vraćanju u balans.

Traje 7 dana na bilo kojoj destinaciji koju izabereš, u bilo kom kraju sveta.

Svakodnevni raspored aktivnosti prema postavljenim ciljevima i raspoloživom periodu.

 

ZAŠTO VIP PROGRAM?

Povremeno je korisno da izađemo iz svoje dnevne rutine i posvetimo se samo sebi. To mogu biti trenuci u kojima želiš od sebe da dobiješ prave odgovore o svom daljem ličnom ili profesionalnom razvoju. Mogu biti i momenti nakon velikog stresa, psiho-fizičkog umora, kada je važno da se regenerišeš duboko iznutra i nastaviš dalje. Ili, jednostavno, vreme koje hoćeš da posvetiš sebi, na kome ćeš uživati i uz stručne savete, “pročistiti” i obnoviti energiju.

ŠTA VIP PROGRAM PODRAZUMEVA?

Program je kreiran samo za tebe, u skladu sa tvojim ciljevima i idejama, a prema principama Programa za lični razvoj LEPO MI JE. Sastoji se od dnevnih aktivnosti koje vode ka ostvarenju ciljeva, jasno definisanim za svaki dan. Uključuje vežbe meditacije, energetske i vežbe promene fokusa, rad na unapređenju ličnih sposobnosti vezanih za komunikacijske veštine, redovno obavnljanje energije pomoću vežbi koje su za to namenjene.

1

PRVI KORAK

Određujemo broj dana i desninaciju za realizaciju programa.

2

DRUGI KORAK

Konsultacija radi definisanja detaljnog programa rada.

3

TRAĆI KORAK

Realizacija programa i praćenje rezultata, svakodnevno i za ceo period.

Ja sam Milica Stojiljković

mogu ti pokazati kako da neguješ i razvijaš svoje potencijale bez obzira u kojoj si životnoj fazi, kako da prevaziđeš probleme sa kojima se svi nekada u životu sretnemo i sačuvaš dobro zdravlje bez obzira na godine.

Moj program se zasniva na veštinama i znanjima koje praktikujem i proučavam već 10 godina, u kombinaciji sa veštinama komunikacije kojima sam se profesionalno bavila 15 godina. Sve one nam pomažu da negujemo svoju pravu prirodu, uživamo u onome zbog čega smo se rodili, da živimo umesto da životarimo. U njima se sreću dostignuća savremene nauke, kao i istine stare hiljadama godina. Lake su za učenje, jednostavne za primenu.

Svakog dana primenjujem te veštine na sebi. Uživam u njima i želim da ih prenesem svakome ko istinski nastoji da razume sebe i druge i prepreke i probleme pretvori u prilike i rešenja.

Samo tokom proteklih godinu dana, oko 5.000 ljudi je bilo na predavanjima, seminarima, radionicama i individualnim konsultacijama koje sam održala i organizovala. Osmeh na njihovom licu i dalji rezultati u životu su moja najbolja potvrda. Jedini sam evropski lider transformacija iz Srbije i član evropske Asocijacije lidera transformacija.

Saznaj više

Prijavi se

Pozovi na + 381 64 1900 725

ili pošalji e-mail