SEMINAR LEPO MI JE

neguj dobar odnos sa sobom i drugima, za ceo život

Sigurno želiš da ti u životu stalno bude lepo. Ali nastojiš i da razumeš kako da u tome uspeš i onda kad život ne izgleda lepo. Ili kako da istraješ u dobrim navikama i kvalitetnim odnosima sa drugima. Seminar LEPO MI JE će ti upravo odgovoriti na ova pitanja i pokazati kako da primeniš naučeno.

Seminar LEPO MI JE, Milica Stojiljkovic

DOBIĆEŠ CELOVITO ZNANJE I NAUČITI 3 KLJUČNE VEŠTINE

To je mesto gde imaš priliku da se posvetiš samo sebi, da se smeješ, razgovaraš, neguješ unutrašnji mir i obnoviš energiju.

To je vreme koje ti pripada, među svim drugim obavezama i koje sebi poklanjaš, zarad dobrog zdravlja i svežine, koji su važni i tebi i tvojim bližnjima.

To je znanje za ceo život, veštine i vežbe za bolje psiho-fizičko zdravlje, razmena iskustva sa drugima.

NEKA LEPO MI JE BUDE OBELEŽJE SVAKOG TVOG DANA

Ključne teme seminara, koje obrađujem konkretno, jednostavno i praktično su:

  • Kako da prihvatiš i razumeš sebe i istraješ u dobrim navikama;
  • Kako da prihvatiš i razumeš druge i neguješ dobre odnose;
  • Kako da probleme pretvoriš u rešenja i neguješ dobro zdravlje.

ZAŠTO SEMINAR?

Zato što od naše ljubavi prema sebi i dobre komunikacije sa drugim ljudima zaista zavisi koliko ćemo se dobro osećati i biti zadovljni svojim životom. Kvalitet odnosa sa sobom i za drugima je istovremeno i mera naše stvarne slobode, ali i dobrog zdravlja i vitalnosti.

Kroz 2 povezana časa, u trajanju od po 4 sata, tokom jednog vikenda ćeš  naučiti kako da primenom jednostavnih tehnika tvoj život zaista ima predznak LEPO MI JE, čak i onda kada spoljne okolnosti nisu jednostavne i kada nastanu problemi i prepreke.

Na poslednjem času ćemo uraditi i jednu vežbu zahvaljujući kojoj ćemo primeniti sve što smo prethodno naučili i koja predstavlja tvoj plan daljih koraka koje možeš realizovati odmah nakon seminara.

PO ČEMU JE SEMINAR POSEBAN?

Pored edukacije, pruža i dobru zabavu, nove ideje i dragocenu razmenu mišljenja sa drugima;

Predstavlja znanja koja si do sada retko gde mogla/mogao steći, a čiji su izvor i zapadna nauka i veštine Istoka stare hiljadama godina;

Nije još jedan u nizu „life coach“ programa koji je namenjen napretku u jednoj oblasti i insistiranju na sreći po svaku cenu, već celovit pristup životu u kome volimo sebe takve kakvi jesmo i napredujemo u skladu sa kapacitetima koje imamo;

Na svakom času radimo lagane vežbe koje nam pomažu da se oslobodimo napetosti i obnovimo energiju, jer je to važno za naše dobro zdravlje;

Pored grupnog rada, obezbeđuje i individualnu konsultaciju sa predavačem.

 

KADA

Novi termin seminara će biti uskoro objavljen.

 

GDE

Centar za lični razvoj LEPO MI JE

Beograd

CENA

Cena seminara je 6.000 dinara.

  • Prisustvo na seminaru;
  • Individualna konsultacija sa Milicom Stojiljković;
  • Besplatan priručnik.

Nakon prijave ćeš dobiti instrukcije za uplatu. Moguće je uplatiti ceo iznos ili polovinu od 3.000 dinara, prilikom prijave, a ostatak na prvom času seminara.

Ja sam Milica Stojiljković

mogu ti pokazati kako da neguješ i razvijaš svoje potencijale bez obzira u kojoj si životnoj fazi, kako da prevaziđeš probleme sa kojima se svi nekada u životu sretnemo i sačuvaš dobro zdravlje bez obzira na godine.

Moj program se zasniva na veštinama i znanjima koje praktikujem i proučavam već 10 godina, u kombinaciji sa veštinama komunikacije kojima sam se profesionalno bavila 15 godina. Sve one nam pomažu da negujemo svoju pravu prirodu, uživamo u onome zbog čega smo se rodili, da živimo umesto da životarimo. U njima se sreću dostignuća savremene nauke, kao i istine stare hiljadama godina. Lake su za učenje, jednostavne za primenu.

Svakog dana primenjujem te veštine na sebi. Uživam u njima i želim da ih prenesem svakome ko istinski nastoji da razume sebe i druge i prepreke i probleme pretvori u prilike i rešenja.

Samo tokom proteklih godinu dana, oko 5.000 ljudi je bilo na predavanjima, seminarima, radionicama i individualnim konsultacijama koje sam održala i organizovala. Osmeh na njihovom licu i dalji rezultati u životu su moja najbolja potvrda. Jedini sam evropski lider transformacija iz Srbije i član evropske Asocijacije lidera transformacija.

Saznaj više

UTISCI POLAZNIKA SEMINARA LEPO MI JE

Prijavi se za seminar

Pozovi na + 381 64 1900 725

ili pošalji e-mail