BAHOVE KAPI

pobedi neprijatna stanja i neraspoloženja

Sasvim je normalno da život ponekad donosi izazove i probleme,

ali na nama je da odaberemo da ih rešimo ili ne.

BAHOVE KAPI su način da u tome uspemo i izaberemo LEPO MI JE kao stil života koji negujemo.

 

Lepo mi je uz Bahove kapi

POMAŽU DA PREVAZIĐEŠ PREPREKE I PROBLEME

Potpuno su prirodne, nastaju od cveća, bez hermijskih dodataka.

Mogu ih koristiti odrasli, deca i bebe. Nemaju kontraindikacije.

Deluju na uzroke, ne samo na simptome. Kombinaciju za svakoga određuje Bahov praktičar.

Bahove kapi su cvetne esencije, ima ih ukupno 38 i svaka osoba dobija kombinaciju koja je namenjena rešavanju uzroka njenog neraspoloženja ili neprijatnog stanja.

 

Ne postoje univerzalne kombinacije kapi, već  svaka osoba dobija svoju kombinaciju, zato što je svaki problem individualan. Svaka esencija utiče na vraćanje ravnoteže misli i osećanja, usled zahtavnih životnih situacija koje su izazvale njihovu neravnotežu.

 Veoma su korisne u okolnostima kao što su:

stres na poslu

partnerski i porodični odnosi

nesanica

strah od letenja avionom i drugi strahovi

izazovi roditeljstva

starenje i problemi koji idu uz to

traumatična iskustva i slično.

KOME SU NAMENJENE BAHOVE KAPI?

Bahove kapi mogu koristiti svi, novorođenčad, bebe, deca, odrasli ljudi. 

Esencije (kapi) nastaju sunčanjem cvetova u vodi ili kuvanjem i potom se konzerviraju, bez bilo kakvih hemijskih dodataka.

Bahove kapi deluju na energetskom, ne na hemijskom nivou i zato, ako nemaju na šta da deluju, samo će proći kroz organizam i neće mu naškoditi. Ako imaju na šta da deluju, delovaće uspešno.

Nemaju kontraindikacije, niti na bilo koji način mogu naškoditi.

Nemaju rok trajanja, ne mogu se pokvariti.

KO JE BAHOV PRAKTIČAR?

Ja, kao sertifikovani Bahov praktičar poznajem karakteristike, dejstvo i sve važne detalje o Bahovim kapima i pomažem ti da odredimo tvoju kombinaciju kapi.

Kombinaciju određujemo na konsultaciji, odnosno razgovoru koji traje 45 minuta do sat vremena i na kome razgovaramo o tvom trenutnom stanju ili neraspoloženju. Na kraju konsultacije dobijaš svoju kombinaciju kapi i iz našeg razgovora ti je sasvim jasno zašto je baš ta kombinacija adekvatna za tebe.

Uloga Bahovog praktičara je veoma važna, kako bi Bahove kapi imale dugoročno dobro dejstvo. Uzimanje kapi bez savetovanja sa Bahovim praktičarem neće ti ni na koji način štetiti, jer kapi nemaju štetno dejstvo, ali verovatno neće dati najadekvatnije rezultate. Iz istog razloga posećujemo stručnjake kao što su lekar, zubar ili farmaceut, kada nam je potrebna njihova stručna pomoć.

 

ZNAČAJ KONSULTACIJE

Svaki životni izazov je lična stvar. Zato radimo individualno. Konsultacija je važna zato što ti daje stručna usmerenja i pomoć da osvestiš trenutne životne prepreke i izazove i da ih samim tim, pomoću Bahovih kapi, prevaziđeš.

FAZE TERAPIJE

Nakon prve kosultacije i prvog uzimanja kapi, sledi druga kontrolna konsultacija na kojoj utvrđujemo da li bi trebalo nastaviti uzimanje kapi ili uvesti novu kombinaciju. Glavna karakteristika terapije je otkrivanje uzroka sloj po sloj, zbog čega kapi imaju suptilno, a ne agresivno dejstvo.

DODATNE POGODNOSTI

Na prvoj konsultaciji ćeš dobiti besplatan priručnih o Bahovim kapima, koji možeš preuzeti i OVDE;

Ključne stručne savete koji će dodatno pomoći uspehu delovanja Bahovih kapi, a koje možeš primenjivati i kasnije u životu.

Ja sam Milica Stojiljković

mogu ti pokazati kako da neguješ i razvijaš svoje potencijale bez obzira u kojoj si životnoj fazi, kako da prevaziđeš probleme sa kojima se svi nekada u životu sretnemo i sačuvaš dobro zdravlje bez obzira na godine.

Moj program se zasniva na veštinama i znanjima koje praktikujem i proučavam već 10 godina, u kombinaciji sa veštinama komunikacije kojima sam se profesionalno bavila 15 godina. Sve one nam pomažu da negujemo svoju pravu prirodu, uživamo u onome zbog čega smo se rodili, da živimo umesto da životarimo. U njima se sreću dostignuća savremene nauke, kao i istine stare hiljadama godina. Lake su za učenje, jednostavne za primenu.

Svakog dana primenjujem te veštine na sebi. Uživam u njima i želim da ih prenesem svakome ko istinski nastoji da razume sebe i druge i prepreke i probleme pretvori u prilike i rešenja.

Samo tokom proteklih godinu dana, oko 5.000 ljudi je bilo na predavanjima, seminarima, radionicama i individualnim konsultacijama koje sam održala i organizovala. Osmeh na njihovom licu i dalji rezultati u životu su moja najbolja potvrda. Jedini sam evropski lider transformacija iz Srbije i član evropske Asocijacije lidera transformacija.

Saznaj više

UTISCI KORISNIKA BAHOVIH KAPI

Zakaži konsultaciju

Pozovi na + 381 64 1900 725

ili pošalji e-mail