PREDAVANJE ŽANE POLIAKOV: DA LI JE VAŽNO ILI NEVAŽNO – ŠTA ĆE DRUGI DA KAŽU

Predavanja u okviru projekta LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM su nezaboravni događaji, zato što iz priča
uspešnih ljudi uvek možemo dobiti dobre ideje i odgovore.

Vreme

Predavanje će biti odloženo zbog proglašenja vanredne situacije u zemlji

Mesto

Bioskop Cineplexx, u Ušće Shopping Centru

Karte

Na blagajni bioskopa Cineplexx u UŠĆU

TEMA PREDAVANJA

Iako osećamo da bi nešto trebalo uraditi ili da je dobro za nas, često to ne učinimo, plašeći se šta će drugi reći. Sputavaju nas pravila koja smo naučili kroz vaspitanje, obrazovanje, odnose sa drugim ljudima. I mnogi odluče, da ipak slede ta pravila, iako znaju da je to suprotno njihovoj prirodi i onome što žele.

Svi imaju pravo na svoje mišljenje i svoja pravila, ali svi drugi oko nas sutra mogu otići svojim putem, a sebi uvek ostajemo. Zato je korisno više slušati sebe i u skladu sa tim unutrašnjim glasom negovati i dobre odnose sa drugima. Jer, ako dozvolimo da nam drugi kroje put, imamo puno šansi da se na tom putu sapletemo. Ne zato što nije dobar, već zato što nije naš.

Na temu Da li je važno ili nevažno – šta će drugi reći, govoriće pisac Žana Poliakov, urednica života i kreatorka svemira 🙂

 

O PREDAVAČU

Žana Poliakov je pisac, baštovan, urednica života i kreatorka svemira. Život u gradu zamenila je životom u prirodi, jer je, kako kaže, život koji kreiramo naše umetničko delo. Autor je bestseler trilogije o zbunjenosti (Lovemarks, I am love i Ona zna), kao i knjiga Soulfood, 21 dan Mind Detox izazov, Romantično resetovanje i iBelieve in Magic&Love.

Njene knjige su mnogima postale svojevrsna biblija, a njen stil pisanja i životni principi su prepoznatljiva inspiracija u čitavog regionu kako kroz knjige tako i kroz kolumne u magazinima i online postove. Kaže da voli ljude sa kojima može da bude čudna i veruje da možda ništa nije realno, ali da je sve moguće.

Znamo je i kao prvu urednicu Sense, magazina za srećniji život.

 

Rezerviši karte