Poveži se sa energijom novca i povećaj svoje prihode

S ljubavlju,
Milica

Da li ti je poznat ovaj osećaj?

Čini ti se da stagniraš ili se vrtiš u krug, na temu novca? Novac više odlazi, nego što dolazi?

Ili samo želiš da povećaš svoje prihode, jer znaš da to zaslužuješ?

Trudiš se da to promeniš, ali se uvek vratiš na staro? Ili uopšte ne znaš odakle da kreneš?

Za početak je važno da znaš da rešenje postoji i
da ne moraš da ulažeš ogroman trud da do njega dođeš

Sećam se sebe, kada sam se, pre mnogo godina, našla u sličnoj situaciji.

Kao i većina ljudi, prva pomisao mi je bila – da se angažujem više, da se pomučim, ne bih li došla do rešenja. 

Ali tada sam odlučila da postupim sasvim drugačije. 

Rekla sam sebi – sada ću upotrebiti sva svoja znanja o upravljanju energijom i zakonima kojima vladaju u nama i oko nas i da vidim šta će se dogoditi.

 

Sa racionalne tačke gledišta, to je zvučalo dosta rizično, ali poznajući energiju, znala sam da je i novac samo energija 

i da je do mene kako ću se sa njom uskladiti. 

Rezultat je bio da mi se nakon 11 dana protok novca toliko promenio na bolje, da sam do kraja meseca imala 3 puta više nego što sam planirala. 

Samo sam upotrebila alate o upravljanju energijom koje sam odavno poznavala, ali ih nisam koristila na temu novca.

 

 

 

ZADOVOLJSTVO MI JE DA TI POKAŽEM KAKO

Na jednodnevnom seminaru, u trajanju od 4 sata ću ti pokazati sve korake procesa 

i tada ćemo pokrenuti tvoju energiju da počneš da se usklađuješ sa energijom novca i svega što želiš u svom životu.

PRVO ĆEŠ OSVESTITI GDE SI SADA NA TEMU NOVCA

Tako će ti biti lakše da razumeš zašto već nisi tamo gde želiš. A potom ćeš lakše i shvatiti kako sada da dođeš do željenog cilja, a da ne ponoviš iste greške.

ZATIM ĆEŠ SE POVEZATI SA SOBOM

Jer, od tebe sve počinje. Povezati se sa sobom znači – biti u miru sa sobom. A iz mirnog stanja lakše donosiš odluke i fokusiraš se na prioritet ka kome ideš.

I POVEŽAĆEŠ SE SA ONIM ČEMU TEŽIŠ

Kada znaš kuda treba da ideš i kada je mir u tebi, onda lako usmeravaš svoju energiju na ono što želiš i zbunjenost i lutanje više neće rasipati tvoju pažnju na 100 strana.

program obuhvata 4 ključna segmenta

1

POSTAVLJAŠ JASAN CILJ

Kada znaš gde želiš da dođeš, lakše ćeš do tamo stići. 

Zato ćemo prvo naučiti kako da postaviš precizan cilj i da imaš mehanizam da to radiš i buduće na temu novca.

2

USMERAVAŠ SE KA CILJU

Osnovni faktori koji čine da zaista do cilja i dođeš su tvoje misli i emocije. Mislima daješ smer kretanja, a emocijama pokretačku snagu. Zato pokrećemo i misli i emocije na zdravi i jednostavan način.

3

POVEZUJEŠ SE SA ENERGIJOM NOVCA

Tvoj odnos sa novcem kanališu tvoji podsvesni programi, zato nije dovoljno samo odlučiti i usmeriti misli i emocije, već pokrenuti energiju na dubljem nivou, na kome te za to ne ometaju podsvesni programi. Zato ćemo raditi meditacije koje će ti na tom putu pomoći.

4

U STALNOJ SI VEZI SA NOVCEM

Kada znaš sve mehanizme, onda novac počinje da radi za tebe, umesto da ti radiš za novac. Zato seminarom dobijaš jasne smernice i korake koje možeš iskoristiti bilo kada u budućnosti.

Novac će početi da radi za tebe, kada mu ti to dopustiš.

JA SAM MILICA STOJILJKOVIĆ,

do sada sam radila sa više od 5.000 klijenata, sarađivala sa genijalcima širom sveta, prošla put od zaposlene u kompanijama do vođenja svog posla i savladala lične promene zahvaljujući kojima sam tenziju zamenila skladnim životom. Svoje iskustvo i znanje sam pažljivo filtrirala kroz pitanja i dileme svojih klijenata, što mi je pomoglo da sagledam suštinu i dođem do jednostavnog i praktičnog pristupa, prilagođenog brzom tempu današnjeg života.

Biram harmoniju umesto savršenstva, suštinu umesto forme i dobre umesto praznih priča. Volim da znam šta kaže nauka, ali i da razumem u čemu je tajna istina koje traju hiljadama godina.

Zato moj pristup nije još jedna čarobna tehnika koja obećava savšenstvo. Ja želim da ti prenesem znanje o mehanizmima koje imaš u sebi i precizne korake – kako to znanje da koristiš, tako da svoje mogućnosti i rezultate uvek podižeš na najviši nivo, a da pritom sačuvaš smirenost i dobro raspoloženje.

 

UTISCI KLIJENATA

Zahvaljujući Miličinom programu, naučila sam da razumem i prepoznam ko sam, šta ja želim, a šta su očekivanja okoline, da smanjim buku u glavi i konačno počnem da upravljam svojim životom, umesto da život upravlja mnome.

Katarina Milić Bezjak

Milica je čarobna žena, jednostavna i ljupka, pravi mentor na putu promena. Naučila me je da je suštinska moć da spoznam da sve zavisi od mene. Zato sve radim uz lakoću, lepotu radost i zahvalnost: vodim posao u multinacionalnoj kompaniji, majka sam, supruga, sestra, ćerka i prijatelj. Uz Miličin program, lepo je lepše, a izazovi su lakši.

Jelena Nikolić

Lepo mi je MEDITACIJA mi je donela mir, spokoj i mesto gde mogu uvek da se sklonim kada nešto nije u redu. Milica mi je pokazala način da dodjem do tog mesta, koje je već u meni postojalo.

Snežana Šaponja

cena programa: 8.888 DINARA

  • 4 sata rada, uživo
  • Praktične vežbe, korak po korak
  • Meditacije, koje su usklađene sa praktičnim vežbama
  • Meditacije koje dobijaš za rad kod kuće, 21 dan nakon seminara (jer je to vreme koje je potrebno da se potpuno uskaldiš sa mehanizmima koje pokrećemo tokom seminara).

Datum realizacije seminara:

subota, 3. jun 2023.