PREDAVANJE MIŠE LUKIĆA: DIZAJNIRAJ ŽIVOT KAKAV ŽELIŠ

 

Jubilarno, 20. predavanje u projektu LEPO MI JE, JER TAKO ŽELIM, održao je Miša Lukić, na temu DIZAJNIRAJ ŽIVOT KAKAV ŽELIŠ. Publici u prepunoj sali bioskopa Cineplexx u Ušće Shopping centru, u ponedeljak, 24. juna 2019, dao je niz strateških i kreativnih saveta, kako da oblikuju život po svojim pravilima i da u njemu uživaju. O čemu je sve Miša Lukić govorio, možeš pročitati OVDE.

Lepo mi je na predavanju Mise Lukica

Lepo mi je na predavanju Mise Lukica

 

O PREDAVAČU

Miša Lukić je pravi biznis lider. Jedan od najpoznatijih stručnjaka iz oblasti brend i biznis dizajna u centralnoj i istočnoj Evropi. Osnivač je kompanije New Startegy, koja uvodi sasvim nove inovativne pristupe rešavanju izazova i pronalaženju novih mogućnosti za razvoj biznisa. Redovni je učesnik u značajnim humanitarnim akcijama.

Poznajemo ga i kao dugogodišnjeg direktora vodećih marketing agencija u centralnoj i istočnoj Evoropi, gde je kao izvršni direktor Publicis grupe bio zadužen za poslovanje u 30 zemalja. Proglašen je za menadžera godine, 2016, od strane Srpske asocijacije menadžera, dobitnik je Nagrade za životno delo, UEPS-a, PRO.PR nagrade za doprino razvoju PR-a u jugoistočnoj Evropi, proglašen je za marketing ličnost godine od strane Sveta marketinga, kao i za Lidera kreativne misli.