PREDAVANJE BRANIMIRA NESTOROVIĆA: MISAO, KAO POKRETAČ SVMIRA

Doktor Branimir Nestorović je govorio na temu Misao, kao pokretač svemira, u sredu, 5. juna 2019. godine. Ovo je bilo 19. po redu predavanjem u okviru projekta Lepo mi je, jer tako želim, koji već treću godinu za redom, organizujem sa Ušće Shopping Centrom.

Doktor Nestorović nam je kroz primere i dokaze pokazao koliko je važno kakve su nam misli i kako svojim mislima utičemo na život. Zato možemo reći da je misao pokretač svemira, u nama i oko nas. Od nje zavisi kako se osećamo, kakvo nam je zdravlje, kakvi su nam odnosi sa drugim ljudima.

Doktor Branimir Nestorović je pedijatar, pulmolog i alergolog, profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i načelnik odeljanja pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike Tiršova u Beogradu.
Svojim bogatim dugogodišnjim znanjem i međunarodnim iskustvom nam pomaže da negujemo svoje zdravlje i razumemo istinsku prirodu čoveka. Njegov rad nadilazi okvire klasične medicine, jer posmatra dete i čoveka kao deo prirode i u svom radu kombinuje različite metode kako bi svojim pacijentima pomogao na najadekvatniji način.

Lepo mi je i Bane Nestorovic

Lepo mi je na predavanjima