fbpx

1. DAN

Počni odavde

U sledećem videu ćeš saznati sve važne detalje u vezi sa ovim korakom programa i dobiti objašnjenje meditacije koju radiš od danas, pa narednih 10 dana.

2-7. DAN

UNAPREDI SVOJE ZNANJE

Materijali koje ćeš ovde pronaći će ti pomoći da unaprediš svoje znanje koje, dalje možeš koristiti, čitavog života. Odaberi da ih pratiš u ritmu koji tebi odgovora, tokom narednih 6 dana, uz svoju redovnu meditaciju.

8. DAN

PROBUDI U SEBI POKRETAČKU SNAGU ZA OSTVARENJE NAMERE

Ovaj radni list će ti pomoći da definišeš kojim ritualima ćeš buditi ljubav i prema sebi i prema drugim ljudima i tako svesno održavati nivo pokretačke snage koji ti je potreban za ostvarivanje svoje namere. Uz to, radni list će ti poslužiti i kao podsetnik, kako da čuvaš ljubav u sebi i oko sebe, u okolnostima u kojima se ne osećaš dobro i kako da održavaš redovnu unutrašnju higijenu. Pored posvećivanja radnom listu, danas, ne zaboravi da uradiš svoju redovnu meditaciju.

Preuzmi radni list

9. DAN

DANAS JE VREME ZA PREDAH!

Razmisli o svim prethodnim koracima, u ovom delu programa
i iskreno odgovori sebi, kako se osećaš,
šta ti je išlo dobro, a šta ne.
Iskoristi ovaj dan za procenu svojih dosadašnjih rezultata,
saberi utiske i donesi sve zaključke
koje smatraš važnim, za nastupajući period.
Pripremi pitanja za sutrašnju konsultaciju i
ne zaboravi da uradiš svoju redovnu meditaciju.

TIPS & TRICKS

10. DAN

POSLUŠAJ PODCAST - DA, LEPIM MISLIMA

Ova epizoda mog podcasta će ti pomoći da dodatno razumeš značaj usmeravanja pažnje na lepe misli i emocije, odnosno na konstruktivno stanje uma, koje budi vitalnost u tebi i daje ti snagu da ideš napred.

www.lepomije.rs 2022 - All Rights Reserved