fbpx

1. DAN

Počni odavde

U sledećem videu ćeš saznati sve važne detalje u vezi sa ovim korakom programa i dobiti objašnjenje meditacije koju radiš od danas, pa narednih 10 dana.

2-7. DAN

UNAPREDI SVOJE ZNANJE

Materijali koje ćeš ovde pronaći će ti pomoći da unaprediš svoje znanje koje, dalje možeš koristiti, čitavog života. Odaberi da ih pratiš u ritmu koji tebi odgovora, tokom narednih 6 dana, uz svoju redovnu meditaciju.

8. DAN

KREIRAJ JASNO SVOJU NAMERU

Ovaj radni list će ti pomoći da jasno kreiraš svoju nameru, kao misao na koju treba da se fokusiraš tokom 8 nedelja. A pored toga i da formulišeš svoje meditacije i afirmacije, kojima ćeš održavati fokus na nameri, odnosno zahvaljujući kojima postepeno stičeš naviku da budeš ona osoba koja želiš da postaneš ostvarenjem svoje namere. Zato posveti pažnju odgovorima na pitanja iz radnog lista, danas, u laganom ritmu. I ne zaboravi da uradiš svoju redovnu meditaciju.

Preuzmi radni list

9. DAN

DANAS JE VREME ZA PREDAH!

Razmisli o svim prethodnim koracima, u ovom delu programa
i iskreno odgovori sebi, kako se osećaš,
šta ti je išlo dobro, a šta ne.
Iskoristi ovaj dan za procenu svojih dosadašnjih rezultata,
saberi utiske i donesi sve zaključke
koje smatraš važnim, za nastupajući period.
Pripremi pitanja za sutrašnju konsultaciju i
ne zaboravi da uradiš svoju redovnu meditaciju.

TIPS & TRICKS

10. DAN

ISPROBAJ DA SE FOKUSIRAŠ NA SVOJU NAMERU KROZ VOĐENU - KREATIVNU VIZUEALIZACIJU

Kreativna vizuealizacija je jedan od načina koji će ti pomoći da se redovno fokusiraš na svoju nameru. U videu je vođena kreativna vizualizacija koja će ti taj posao dodatno olakšati. Predlažem da isprobaš kreativnu vizuealizaciju nekoliko dana i da, potom, odrediš da li je to način na koji želiš da nastaviš da se fokusiraš na svoju nameru ili ćeš je radije, pisati, prepisivati ili samo izgovarati u sebi.

www.lepomije.rs 2022 - All Rights Reserved