fbpx

1. DAN

Počni odavde

U sledećem videu ćeš saznati sve važne detalje u vezi sa ovim korakom programa i dobiti objašnjenje meditacije koju radiš od danas, pa narednih 10 dana.

2-7. DAN

UNAPREDI SVOJE ZNANJE

Materijali koje ćeš ovde pronaći će ti pomoći da unaprediš svoje znanje koje, dalje možeš koristiti, čitavog života. Odaberi da ih pratiš u ritmu koji tebi odgovora, tokom narednih 6 dana, uz svoju redovnu meditaciju.

8. DAN

UREDI SVOJ PROSTOR

Ovaj radni list će ti pomoći da jasnije sagladaš kako je uređen tvoj prostor trenutno i kako želiš ili bi trebalo da ga urediš. Odgovori na pitanja iz radnog lista će ti pomoći da osvestiš u kakvom prostoru boraviš i kakve promene možeš napraviti, tako da prostor podržava kvalitet života koji nastojiš da živiš.

Preuzmi radni list

9. DAN

DANAS JE VREME ZA PREDAH!

Razmisli o svim prethodnim koracima, u ovom delu programa
i iskreno odgovori sebi, kako se osećaš,
šta ti je išlo dobro, a šta ne.
Iskoristi ovaj dan za procenu svojih dosadašnjih rezultata,
saberi utiske i donesi sve zaključke
koje smatraš važnim, za nastupajući period.
Pripremi pitanja za sutrašnju konsultaciju i
ne zaboravi da uradiš svoju redovnu meditaciju.

TIPS & TRICKS

10. DAN

Lepo mi je kad postizem uspeh

PROČITAJ DODATNI TEKST - OČISTI SVOJE OKRUŽENJE, PROČISTI PODSVEST

Provodimo dane, bauljajući po različitim okolnostima, a onda se vratimo svom domu, koji ostaje neraspremljen, nagomilan prošlošću od koje ne možemo da se odvežemo i neredom. I pitamo se, šta nije u redu, zašto nam ne ide u životu, a činimo sve da to promenimo. Zaboravljamo, međutim, jedan važan detalj – prostor u kome živimo ulazi u našu podsvest, zato što svakog dana vidimo predmete oko sebe, posmatramo ih, oni su deo nas.

Ako živimo u domu koji nije raspremljen, u kome ima puno prašine, koji je mračan, sebi namećemo nepotreban teret. Suprotno, ako nam je dom svetao, svež, lepo sređen i čist i naš život će biti takav.

Možemo lako sebi priuštiti raspremljen dom. To će nas „koštati“ nekoliko sati rada, a za uzvrat ćemo dobiti ogromno rasterećenje i radost zbog lepote koju unosimo u svoje okruženje. Ako već niste, raspremite svoj dom, unesite cveće i toplinu, time ćete sebe pomaziti radošću života.

www.lepomije.rs 2022 - All Rights Reserved