fbpx

1. DAN

Počni odavde

U sledećem videu ćeš saznati sve važne detalje u vezi sa ovim korakom programa i dobiti objašnjenje meditacije koju radiš od danas, pa narednih 10 dana.

2-7. DAN

UNAPREDI SVOJE ZNANJE

Materijali koje ćeš ovde pronaći će ti pomoći da unaprediš svoje znanje koje, dalje možeš koristiti, čitavog života. Odaberi da ih pratiš u ritmu koji tebi odgovora, tokom narednih 6 dana, uz svoju redovnu meditaciju.

8. DAN

Napravi selekciju sadržaja
koje pratiš

Radni list će ti pomoći da napraviš selekciju sadržaja koje pratiš i time pomogneš sebi da održiš fokus na onome što ti je trenutni prioritet. Veoma je korisno da uradiš ovu vežbu, jer je lako da različiti sadržaji svakog dana odvlače tvoju pažnju na drugu stranu, a samim tim trošiš energiju na nepotrebne detalje. Pažljivo odgovori na pitanja iz radnog lista, a potom preduzmi konkretnu akciju.

Preuzmi radni list

9. DAN

DANAS JE VREME ZA PREDAH!

Razmisli o svim prethodnim koracima, u ovom delu programa
i iskreno odgovori sebi, kako se osećaš,
šta ti je išlo dobro, a šta ne.
Iskoristi ovaj dan za procenu svojih dosadašnjih rezultata,
saberi utiske i donesi sve zaključke
koje smatraš važnim, za nastupajući period.
Pripremi pitanja za sutrašnju konsultaciju i
ne zaboravi da uradiš svoju redovnu meditaciju.

TIPS & TRICKS

10. DAN

PROČITAJ DODATNI TEKST - ČUDESNA MOĆ MUZIČKIH FREKVENCIJA

Slušajući muziku, znas da ti neka melodija prija, neka ne. Da ti različita muzika budi drugačiji ugođaj. Ali moć muzike i njenih frekvencija je mnogo veća, zato što frekvencija svakog tona utiče na promenu energije, ponašanja ćelija i DNK. Zbog toga, samo slušanje muzike na određenoj frenkveniji može uticati na promenu tvog psiho-fizičkog stanja i raspoloženja.

Rad celog tvog organizma proizvodi određenu energiju. Svaka tvoja misao i osećanje su talas određene frekvencije. Tvoji odnosi sa ljudima, okruženjem i drugim živim bićima su, takođe, energetska razmena. A oko 70% tvog organizma čini voda, koja je važan regulator energetskih procesa.

I kakve sve to veze ima sa muzikom? Nauka je dokazala da zvuk deluje na kristale u vodi, odnosno na kristale vode u tvom telu i ćelijama, a pored toga i na jezgro ćelije, hromozome i DNK. Zato slušanjem muzike na određenoj frekvenciji, voda u tvom telu se ponaša različito, zbog čeka muzika u tebi izaziva različita stanja i raspoloženja.

Najzanimljiviji deo u vezi sa ovom temom je da svaki ton solfeđo lestvice ima određenu frekvenciju. A svaka ta frekvencija ima direktan uticaj na tvoje stanje. To će ti pomoći, da znaš koju muziku je korisno slušati u odnosu na datu situaciju u kojoj se nalaziš.

Meni je praksa pokazala, da u trenucima kada nemamo kapacitet ni da meditiramo, ni da se opustimo, kada nam je zdravljen narušeno, a volja i raspoloženje na niskom nivou, tada je veoma dobro slušati muziku na određenoj frekvenciji, jer nas samo slušanje menja i čini da se dogodi konstuktivna promena.

Evo koju energiju donosi svaki od solfeđo tonova:

  • DO – 396Hz – oslobađa od straha, osećaja krivice, pomaže u ostvarivanju ciljeva i uzemljuje;
  • RE – 417Hz – budi uspavane potencijale, prevazilazi blokade i traume, rešava sitaucije i budi konstruktivne promene;
  • MI – 528Hz – frekvencija ljubavi, budi životnu energiju, kreativnost, smirenost, radost i jasnoću, vraća te u izvorno stanje i harmonizuje DNK;
  • FA – 639Hz – veoma je korisna za lep sklad sa okruženjem, budi lepu komunikaciju i zdrave odnose, pomaže ćeliji pri lečenju tumora, jer ćelije tumora ne komuniciraju sa svojom okolinom, a ova frekvencija ih navodi na otvaranje i zdravo uspostavljanje komunikacije među ćelijama, neophodno za ozdravljenje
  • SOL – 741Hz – veoma povoljno utiče na detoksikaciju, čišćenje od virusnih, gljivičnih i bakterijskih infekcija, opušta i otvara;
  • LA – 852Hz – korisna pri podizanju na više nivoe svesnosti, pomaže ćeliji da pređe na viši nivo i da primi više vibracije.

Pored ovih osnovnih, danas je originalnoj solfeđo lestvici dodatno još tri tona:

  • Frenkvencija 174 Hz – utiče na ublažavanje bola, kao prirodna anestezija, veoma dobra protiv bola u leđima, nogama i stopalima;
  • Frekvencija 285 Hz – utiče na obnavljanje tkiva i organa;
  • Frekvencija 963 Hz – povezuje svaki sistem sa višom svešću i budi prirodno stanje harmonije.

Ako želiš, u određenoj situaciji da slušaš neku od navedenih freknvecija, dovoljne je da na YouTube pretraživaču uneseš pojam Muzika i određenu frekvenciju. Tamo ti je dostupan zaista veliki izbor ovakve muzike. Pritom imaju u vidu, da nema potrebe navedene frekvencije slušati satima. Dovoljno je desetak minuta dnevno i to bez mešanja više frekvencija u isto vreme.

www.lepomije.rs 2022 - All Rights Reserved