Lepo mi je što sam roditelj đaka prvaka

Pripremi sebe i svoje dete za početak
uspešnog školovanja

Znam da je polazak deteta u školu važan trenutak za celu porodicu. To sam i sama shvatila kada je moje dete krenulo u školu, pre nekoliko godina. Znam i da nemaš mnogo vremena pored svih obaveza. Zato sam kreirala ovaj ONLINE program, u kome ćeš dobiti sve informacije o nastavi i savete kako da budeš strpljiv i s(a)vestan roditelj svom prvaku, a koji možeš pratiti kod kuće, u vreme koje odabereš.
Milica Stojiljković

OVO JE NAJPRAKTIČNIJI I NAJCELOVITIJI SEMINAR ZA RODITELJE ĐAKA PRVAKA

SVE O NASTAVI I ŠKOLI

Dobićeš jasno i precizno sve informacije o nastavi i školi, od učiteljice koja vodi 9. generaciju učenika.
Sve ono što je korisno da znaš tokom čitavog prvog razreda: koja je uloga učitelja, škole, a koja roditelja i kako najbolje da sarađujete.

SVE O S(A)VESNOM RODITELJSTVU

Naučićeš kako da ostaneš strpljiv i pribran roditelj i kako da pomogneš detetu da se bolje koncentriše, opusti i adaptira na promenu, od iskusnog savetnika za lični razvoj i autora Programa za roditelje LEPO I LAKO RODITELJSTVO, iza koje stoji poverenje više od 5.000 ljudi u poslednjih godinu dana.

PRIJAVI SE OVDE

POKLONI PROGRAM
6999 RSD 3500 RSD

Cena za korisike van Republike Srbije:

59 EUR 29 EUR

SAZNAJ SVE DETALJE O SEMINARU

U videu pogledaj prvi deo seminara i saznaj najvažnije detalje.

SVE INFORMACIJE O NASTAVI I ŠKOLI

Iskusna učiteljica, Božana Jeveričić, koja vodi 9. generaciju prvaka će ti dati detaljne informacije o nastavi i školi:

  • Kako da pristupiš detetu, šta je korisno da radiš, a šta da izbegavaš;
  • Kako da pristupiš učitelju;
  • Kako da roditelji međusobno sarađuju;
  • Kako pomoći detetu da počne da uči pojedinačne predmete.

PRAKTIČNI SAVETI ZA RODITELJE I DECU

Ja, Milica Stojiljković, autor programa i svetnik za lični razvoj ću ti pokazati kako da budeš strpljiv roditelj, koji zaista razume svoje dete i zna kako da mu pomogne da se bolje koncentriše, adaptira na promenu i stekne radne navike:

  • Saveti za praktično i s(a)vesno roditeljstvo;
  • Vođene jutarnje i večernje vežbe, koje će ti pomoći da imaš energije za ceo dan i da se kvalitetno odmoriš i imaš dobar san;
  • Vežbe za roditelje – za bolju organizuju radnog dana (koji, od polaska deteta u školu, izgleda potpuno drugačije), za negovanje unutrašnjeg mira;
  • Zabavne i praktične vežbe za decu – za sticanje radnih navika i bolju koncentraciju.

Šta sve dobijaš ovim seminarom

VIDEO MATERIJALE
U STALNOM VLASNIŠTVU

Seminar se sastoji iz predavanja u video formi, kojima možeš pristupiti negoraničen broj puta i koja sadrže jasne smernice, vežbe i savete.

POSEBAN POKLON:
E-KNJIGU

U e-knjizi, ćeš pronaći dodatne savete – kako da pomogneš detetu da se bolje koncentriše i stekne radne navike. Možeš je preuzeti i slobodno koristiti.

UŠTEDU NOVCA
DO 1. SEPTEMBRA

Leto pred polazak deteta u školu je idealno vreme za pripremu i roditelja i deteta za ovu važnu promenu. Do kraja avgusta, možeš ostvariti popust, prilikom kupovine Seminara.

 

 

SADA JE TRENUTAK DA SE PRIJAVIŠ!

Ti sigurno dobro znaš da je škola važan korak u oblikovanju dalje budućnosti tvog deteta i da je jednako značajno kako ćeš ti pristupiti tom koraku, jer se deca ogledaju u postupcima svojih roditelja. Zato nema potrebe da lutaš, da se pitaš kako i da li dobro postupaš, već saslušaj predloge iskusnih stručnjaka, koje možeš primeniti, ne samo na početku školovanja svog deteta, već i kasnije. Prijavi se za seminar SADA, jer je upravo sada pravi trenutak za to!

ISKORISTI POPUST, DO KRAJA AVGUSTA!

 

Prijavi se

POKLONI PROGRAM
6999 RSD 3500 RSD

Cena za korisike van Republike Srbije:

59 EUR 29 EUR

UTISCI POLAZNIKA