Lepo mi je što imam posao koji volim

LEPO MI JE ŠTO IMAM POSAO KOJI VOLIM je program zahvaljujući kome ćeš razjasniti svoje dileme u vezi sa ličnim i profesionalnim razvojem. Organizujem ga u različitim gradovima Srbije, kao besplatan seminar, u saradnji sa veb sajtom Poslovi.Infostud. Namenjen je pre svega mladim ljudima koji su završili fakultet ili višu školu i na početku su poslovne karijere, ali i svima onima koji su na prekretnici u pogledu promene posla ili profesije.

 

Kako program izgleda

Zamišljen je  kao skup predavanja, praktičnih vežbi, grupnog rada i individualnih konsultacija. Očekuju vas simulacije stvarnih situacija, puno praktičnih primera, intenzivan i interaktivan program. Dakle, bez preteranog teorijskog razglabanja, fokusiramo se na praktičan rad. Proći ćemo vežbe promene fokusa misli i kvaliteta emocija i naučiti kako da se orjentišemo na ostvarivanje ciljeva.

Svaki čas prate detaljni štampani materijali, kao i dodatni materijali za rad kod kuće. Na kraju programa, tj. najkasnije 7 dana nakon završetka seminara, svaki polaznik dobija rezime svog ukupnog rada, uz smernice za dalji napredak, kroz konkretne savete i primere.

Teme kojima se bavimo

  • Zašto je završetak fakulteta i početak poslovne karijere važan momenat i kako kroz njega proći sa zadovoljstvom
  • Kako brigu i izgovore zameniti entuzijazmom i samopouzdanjem
  • Šta predstavlja naš identitet zaista i kako ga otkriti na pravi način
  • Sve o pripremi CV-a: od toga kako se piše, šta istaći, a šta nikako ne istaći, preko slanja CV-a i propratnog mejla do očekivanja i razgovora o tipovima poslodavaca;
  • Sve o razgovoru za posao –šta je važno za poslodavca, a šta za kandidata, kako primeniti ono što je na seminaru do sada naučeno o ličnom razvoju i ciljevima, zašto je važan prvi utisak, kako odgovoriti na laka, a kako na teška pitanja i slično.

 

UTISCI POLAZNIKA SEMINARA LEPO MI JE ŠTO IMAM POSAO KOJI VOLIM