Godišnji seminar u prirodi
LEPO MI JE RELAX ZONA

Ako želiš da napraviš predah i izađeš iz svakodnevne gužve i obaveza, u dobrom društvu

ONDA JE GODIŠNJI SEMINAR U PRIRODI
LEPO MI JE RELAX ZONA
PRAVO MESTO ZA TEBE

heart

Sklanjamo se od gradske gužve i svakodnevnih
obaveza, na 4 dana.

avatar-svg

Idemo na Rtanj, jedno od
najmoćnijih energetskih mesta u Srbiji.

settings

Oslobađamo se stresa, obnavljamo energetski balans
i usklađujemo svoju energiju sa okruženjem.

POKLONI SEBI 4 DANA POTPUNE RELAKSACIJE

Ovo je retreat program koji tradicionalno organizujem na Rtnju, planini koja svojom
energijom oslobađa od napetosti i blagotvorno deluje na svoje posetioce.
Boravimo u Vili Greta, koja je deo Hotela Ramonda, zahvaljujući čemu imamo potpunu privatnost za našu grupu u vili, a u isto vreme imamo mogućnost korišćenja svih sadržaja Hotela Ramonda, koji obezbeđuje i luksuzan boravak i potpuno stapanje za prirodom Rtnja.

1

ISKUSIĆEŠ RELAKSACIJU NA VIŠE NIVOA

Ovaj retreat program je kombinacija: odmorarelaksacijefinog energetskog radaočuvanja zdravlja i vitalnosti. Svaki dan ima dva elementa: 

  • Redovne aktivnosti – u okviru LEPO MI JE programa;
  • Slobodne aktivnosti – koje možeš iskoristiti kako želiš.
2

OBNOVIĆEŠ ENERGIJU I STEĆI KORISNE VEŠTINE

Redovne aktivnosti podrazumevaju jutarnje i popodnevne meditacije, vežbe i radionice, zahvaljujući kojima obnavljaš energiju i stičeš korisno znanje i veštine:

  • Jutarnje meditacije i energetske vežbe – obnavljaš energiju na dubokom nivou;
  • Popodnevne meditacije i radionice – stičeš korisna znanja i veštine.
3

POKLONIĆEŠ SEBI POSEBNO LEP ODMOR

Slobodno vreme je važan deo retreata, jer se tada posvećuješ sebi i dozvoljavaš da energija koju kanališemo u glavnom delu programa, nađe svoje pravo mesto. Sadržaji Hotela Ramonda su idealni za to:

  • SPA centar i otvoreni bazen – specifičan po tome što se voda u bazenima prečićava prirodnim ekološkim putem. SPA centar poseduje i parno kupatilo, saune, hidromasažnu kadu, a možeš sebi pokloniti i masažu.
  • Biblioteka Hotela Ramonda – svi polaznici mogu besplatno iznajmiti knjige i provesti vreme u divnom ambijentu bioblioteke.
4

UŽIVAĆEŠ U DOBROM DRUŠTVU

Slobodno vreme možeš iskoristiti i u dobrom društvu, jer svi polaznici seminara su tu sa istim ciljem – da se lepo odmore i obnove energiju. A lepo druženje donosi posebnu razmenu energije. Zato:

  • Ako ti je potrebna podrška, radost, lepo druženje – uvek ćeš naći društvo za to;
  • Ako ti je potrebno da budeš sa sobom i ne druži ti se – svi će te razumeti i podržati i u tome.

REZERVIŠI SVOJE MESTO

KADA

20-23. jun 2022. (ponedeljak-četvrtak)

GDE

Vila Greta (smeštaj)
Hotel Ramonda, Rtanj (svi sadržaji)

CENA

350 EUR - za prijave do 10. aprila 2022.
400 EUR - za prijave, od 11. aprila 2022.

SADRŽAJ SEMINARA

Šta sve cena obuhvata, pogledaj OVDE.

JA SAM MILICA STOJILJKOVIĆ,

do sada sam radila sa više od 5.000 klijenata, sarađivala sa genijalcima širom sveta, prošla put od zaposlene u kompanijama do vođenja svog posla i savladala lične promene zahvaljujući kojima sam tenziju zamenila skladnim životom. Svoje iskustvo i znanje sam pažljivo filtrirala kroz pitanja i dileme svojih klijenata, što mi je pomoglo da sagledam suštinu i dođem do jednostavnog i praktičnog pristupa, prilagođenog brzom tempu današnjeg života.

Biram harmoniju umesto savršenstva, suštinu umesto forme i dobre umesto praznih priča. Volim da znam šta kaže nauka, ali i da razumem u čemu je tajna istina koje traju hiljadama godina.

Zato moj pristup nije još jedna čarobna tehnika koja obećava savšenstvo. Ja želim da ti prenesem znanje o mehanizmima koje imaš u sebi i precizne korake – kako to znanje da koristiš, tako da svoje mogućnosti i rezultate uvek podižeš na najviši nivo, a da pritom sačuvaš smirenost i dobro raspoloženje.

ZAŠTO DA DOĐEŠ NA RETREAT?

Seminar u prirodi (retreat) je najlepši poklon kojim ćeš sebe obradovati 1-2 puta godišnje. Zato što nam je potrebna relaksacija na dubokom nivou, a zaboravljamo koliko ju je važno sebi priuštiti. Tokom retreat-a na Rtnju – posvećujemo se dubokom obnavljanju energije i to sva 4 dana, u kontinuitetu. A tokom slobodnog vremena, između redovnih meditacija i radionica – daješ priliku sebi da se dobro odmoriš, a kada se odmaraš tvoja životna energija se dodatno kanališe. Zahvaljujući svemu, vraćaš se kući sa novom svežinom u sebi, „punih baterija“ za sve redovne i vanredne aktivnosti koje slede.

PITAŠ SE KAKO ĆEŠ SA NEPOZNATIM LJUDIMA?

LEPO MI JE RELAX ZONA je mesto gde je svima lepo i gde su svi došli sa istim ciljem. Ne moraš da brineš kako ćeš provesti 4 dana sa potpuno nepoznatim ljudima, zato što ćeš već prvog dana imati osećaj da te ljude poznaješ godinana. Tako je, zato što na retreat svi dolaze sa istim ciljem. Ako ti se druži, imaćeš priliku da upoznaš sjajne ljude, a ako želiš da se osamiš, svi će te razumeti i to će biti sasvim u redu. Nakon mojih seminara, isti ljudi nastavljaju da se druže i neguju prijateljstva i nezavisno od toga i organizujemo posebna druženja tokom godine, jer želimo da negujemo lepu, zdravu energiju.

PRIJAVI SE ZA PROGRAM

Pozovi na + 381 64 1900 725

ili pošalji e-mail