LEPO MI JE MEDITACIJA

Napreduj, ali bez stresa

Ako želiš da LEPO MI JE bude svakodnevno obeležje
tvog života, misli i odnosa sa drugima, važno je
da razumeš da je njegov izvor već u tebi.
Potrebno je samo da naučiš kako da do njega dođeš,
da ga neguješ i koristiš u najlepše svrhe.

avatar-svg

Savladaćeš jednostavnu
tehniku meditiranja koju možeš
svakodnevno da primenjuješ i samostalno.

settings

Proći ćeš program koji donosi
postepen, ali značajan razvoj i koji je prilagođen
savremenom načinu života.

heart

Naučićeš da neguješ unutrašnji mir,
savladaš unutrašnje kritičare
i kreiraš život po svojoj meri.

CILJ LEPO MI JE MEDITACIJE JE LEP ŽIVOT,
A NE SAMO LEPO MEDITIRANJE

Meditiranje će te naučiti kako da neguješ unutrašnji mir, uživaš u sadašnjem trenutku, dublje i bolje
upoznaš sebe i preuzmeš veću kontrolu nad svojim životom

1

PROGRAM JE POSTEPEN I SVAKI KORAK IMA SVOJE VAŽNO MESTO

Svaki čovek je slojevito biće i ima svoje razvojne potencijale. Zato radimo postepeno. Na svakom koraku ćeš postići da sebe bolje i dublje upoznaš. A tada ćeš jasnije uvideti i svoje potencijale i prilike da ih realizuješ. Tako jasan uvid ti jedino može doneti meditacija, jer dok meditiraš, između tebe i tvoje istine niko ne stoji. Tek tada možeš raći, da zaista upravljaš svojim životom! Zato na svakom koraku idemo u dublje slojeve tvog upoznavanja sa sobom, ali meditaciju primenjujemo i kao podršku tvojim aktuelnim životnim prioritetima.

2

SVAKI KORAK TI DONOSI VEĆI UNUTRAŠNJI MIR

Meditiramo zatvorenih očiju, a tada se um prirodno umiruje, jer pažnju sa spolja okrećemo ka unutra. Redovnim meditiranjem ćeš naučiti da filtriraš da buka koja dolazi od spolja, od obilja informacija, obaveza i mišljenja drugih ne ulazi u tebe i ne remeti tvoj mir. To je postepen proces koji se spontano događaja, primenom odgovarajuće tehnike meditiranja. Već kada zatvoriš oči, dopuštaš sebi da ti pažnja bude na miru i tišini, umesto na buci koja dolazi spolja.

3

SVAKI KORAK JE I MNOGO VIŠE OD NEGOVANJA UNUTRAŠNJEG MIRA

Samo jedan delić vrednosti koje meditacija donosi u tvoj život je – veći unutrašnji mir. Ali meditacija može mnogo više od toga. Donosi ti tišinu, koja je potrebna da tvoj nervni sistem jasnije čuje tvoje namere i to one koje kreiraš opet iz unutrašnjih uvida, a ne na osnovu opštih merila. Pomaže ti da usmeriš pažnju na ono što zaista želiš i što je dobro za tebe, a da se pritom ne opteretiš očekivanjima.

RAZVOJNE FAZE
LEPO MI JE MEDITACIJE

MEDITACIJA ZA POČETNIKE

• Učiš da neguješ unutrašnji mir trajno, a ne samo povremeno;
• Oslobađaš se stresa;
• Osvešćuješ, aktiviraš i neguješ izvor lepog života u sebi.

RAZVOJNI NIVO

• Stičeš unutrašnje uvide, prihvataš ih i kreiraš život u skladu sa njima;
• Osvešćuješ, neguješ i razvijaš svoje potencijale;
• Neguješ dobro zdravlje i harmonične odnose sa drugima.

NAPREDNI NIVO

• Dodatno harmonizuješ dobar odnos sa sobom;
• Lepo u sebi širiš i na svet oko sebe;
• Harmonijom u sebi, svesno činiš da i sve oko tebe bude usklađeno.

JA SAM MILICA STOJILJKOVIĆ,

do sada sam radila sa više od 5.000 klijenata, sarađivala sa genijalcima širom sveta, prošla put od zaposlene u kompanijama do vođenja svog posla i savladala lične promene zahvaljujući kojima sam tenziju zamenila skladnim životom. Svoje iskustvo i znanje sam pažljivo filtrirala kroz pitanja i dileme svojih klijenata, što mi je pomoglo da sagledam suštinu i dođem do jednostavnog i praktičnog pristupa, prilagođenog brzom tempu današnjeg života.

Biram harmoniju umesto savršenstva, suštinu umesto forme i dobre umesto praznih priča. Volim da znam šta kaže nauka, ali i da razumem u čemu je tajna istina koje traju hiljadama godina.

Zato moj pristup nije još jedna čarobna tehnika koja obećava savšenstvo. Ja želim da ti prenesem znanje o mehanizmima koje imaš u sebi i precizne korake – kako to znanje da koristiš, tako da svoje mogućnosti i rezultate uvek podižeš na najviši nivo, a da pritom sačuvaš smirenost i dobro raspoloženje.

ŠTA O LEPO MI JE MEDITACIJI KAŽU ONI
KOJI JE REDOVNO PRAKTIKUJU

Lepo mi je MEDITACIJA mi je pomogla da osećam veći mir, da sam na „svom mestu“ i da imam jasniju sliku o svemu što želim i što me okružuje.

Jelena Žugić

Milica mi je Lepo mi je MEDITACIJAMA pomogla da se ponovo okrenem i vratim sebi. Da više ne živim na autopilotu. Da znam šta želim i šta osećam da je važno da uradim za sebe i sebi drage ljude.

Branka Vujković Rađen

Lepo mi je MEDITACIJA mi je donale mir, spokoj i mesto gde mogu uvek da se sklonim kada nešto nije u redu. Milica mi je pokazala način da dodjem do tog mesta, koje je već u meni postojalo.

Snežana Šaponja

ZAŠTO DA ODABEREŠ
INDIVIDUALNI PROGRAM,
UMESTO MEDITACIJE SA INTERNETA?

Zato što na interentu možeš pronaći bezboj tehnika, ali sve one imaju opšti pristup i ne pružaju ti mogućnost da se razvijaš postepeno i u skladu sa sobom. LEPO MI JE MEDITACIJA je posvećena tebi – kao slojevitom ljudskom biću i podršci tvojih aktuelnih životnih prioriteta. Pomaže ti da, korak po korak, otkriješ izvor lepote i snage u sebi, potom da razumeš kako da ga koristiš za kreiranje lepog života i negovanje dobrih odnosa sa drugima.

ZAŠTO JE VAŽAN
UČITELJ MEDITACIJE?

Kao što u skoli učimo od nastavnika, o zdravlju se savetujemo sa lekarom, a o automobilu sa mehaničarem, tako je korisno i za meditaciju imati svog učitelja. To je osoba koja je već prošla sve to što ti sada prolaziš i koja će te naučiti, usmeriti i podeliti sa tobom uvide koji nisu proizvod ličnog mišljenja, već odgovori sa viših nivoa svesnosti, u kojima leže stvarne istine.

ZAKAŽI SVOJU PRVU KONSULTACIJU

Pozovi na + 381 64 1900 725

ili pošalji e-mail