KNJIGA

Knjiga “Transformation Lessons” (Lekcije o transformaciji)

Kada bi svako od nas dao mali doprinos u širenju ljubavi prema drugima i sebi, svet bi sigurno bio još bolje mesto. Upravo to je učinilo 38 lidera transformacija iz cele Evrope, a meni je čast da budem među njima, jedina iz Srbije, i da učestvujem u kreiranju jedne sasvim jedinstvene knjige – Lekcije o transformaciji (“Transformation Lessons”).

Svako od nas, u knjizi je podelio svoju priču o ličnoj afirmaciji, uključujući i tehnike i alate koji i drugima mogu pomoći da postignu rezultate u svom životu. Autori knjige su ljudi svakodnevno nastoje da neguju najbolju verziju sebe i da motivišu i edukuje druge da naprave, makar, korak napred u svom životu. Među njima su profesori evropskih fakulteta, pisci, menadžeri, učitelji različitih veština, najveći motivacioni govornici i autori na svetu. Članovi smo ATL Europe, Asocijacije koja okuplja lidere transformacija u Evropi.

Knjiga “Lekcije o transformaciji” (engl. Transformation Lessons) promovisana je u oktobru 2018. godine u Londonu, a biće predstavljena i u Americi, Kini i druguim zemljama sveta. Trenutno je dostupna samo na na engleskom jeziku.

Knjigu je moguće kupiti putem sajta Amazon.com, u elektronskoj ili štampanoj verziji.