KAKO DA ZNAŠ ŠTA STVARNO HOĆEŠ

Primetila sam u praksi zanimljivu situaciju, sa kojom se suočava jedan broj mojih klijenata. To su ljudi koji su probali različite tehnike ličnog razvoja, koji nastoje da žive lepo i daju sve od sebe da budu dobri u poslu, odnosima i negovanju svog zdravlja. Dakle, rade sve što bi trebalo, a ipak rezultati koje postižu nisu proporcionalni uloženom trudu. Ili su praćeni velikim stresom. I onda im se, prirodno, javlja upitanost zašto je tako.

Zato želim i sa vama da podelim jednu jednostavnu činjenicu, koja vam može biti od pomoći, ukoliko se prepoznajte u navedenoj situaciji.

 Sve što u životu radimo, odvija se na tri polja:

  • Potrebna nam je UNUTRAŠNJA SNAGA – odnosno vitalna energija, kao podška za sve što želimo da ostvarimo i to kroz svesno negovanje unutrašnjeg mira;
  • Potrebno je da nam PAŽNJA BUDE NA PRAVOM MESTU – zato što trošimo energiju na ono na čemu nam je pažnja;
  • Potrebna nam je KONKRETNA AKCIJA – jer, bez praktičnih koraka, nećemo ostvariti ono što želimo.

U praksi se, međutim, najčešće dešava, da se fokusiramo samo na jedno ili dva, od navedena tri polja i zato dolazimo do rezultata, ali su oni samo polovični ili privremeni.

Zato sam napravila alat koji će vam pomoći da uvek idete u pravom smeru i da odgovarajući sebi na prava pitanja, ne trošite energiju na suvišne detalje.

 Pogledajte u VIDEU o čemu se tačno radi.