Zdravo, ja sam
Milica Stojiljković,

Budimo iskreni, sasvim je prirodno da želiš da se ostvariš na svim životnim poljima, ali sve gubi smisao, ako ne osećaš mir i radost i ako zbog toga trpi i tvoje zdravlje i odnosi sa dragim ljudima.

I ja sam nekada bila veoma uspešna, po svim društvenim normama, ali u stalnoj borbi sa tenzijom, obavezama i zahtevnim odnosima. Tada sam posvetila pažnju izučavanju mehanizama koje od rođenja imamo u sebi, a koji nam omogućavaju da postižemo maksimalne rezultate, a da sačuvamo i mir i vitalnost i lepe odnose. Zahvaljujući pristupu koji sam kreirala, danas lepim i harmoničnim životom živim i ja i više od 5.000 mojih klijenata.

S ljubavlju,
Milica

PRISTUPI BESPLATNO
UVODNOM DELU MOG
PROGRAMA LEPO MI JE

Potrebno je samo da ostaviš svoje podatke i direktno ćeš ući

na stranicu na kojoj je besplatni deo programa.

  UTSICI KLIJENATA

  Jelena Nikolić

  SADA MI JE LEPO LEPŠE, A IZAZOVI LAKŠI

  Milica je čarobna žena, jednostavna i ljupka, pravi mentor na putu promena. Naučila me je da je suštinska moć da spoznam da sve zavisi od mene. Zato sve radim uz lakoću, lepotu radost i zahvalnost: vodim posao u multinacionalnoj kompaniji, majka sam, supruga, sestra, ćerka i prijatelj. Uz Miličin program, lepo je lepše, a izazovi su lakši.

  Katarina Milić Bezjak

  SADA JA UPRAVLJAM ŽIVOTOM, UMESTO ŽIVOT MNOME

  Zahvaljujući Miličinom programu, naučila sam da razumem i prepoznam ko sam, šta ja želim, a šta su očekivanja okoline, da smanjim buku u glavi i konačno počnem da upravljam svojim životom, umesto da život upravlja mnome.

  Mari Glavonjić

  PONOVO SAM NAŠLA SAMU SEBE

  Godinama sam „jurila život“ – karijeru, novac, da bih sa porodicom živela, “dobar” život. Na tom putu sam negde izgubila sebe. Milica mi je pomogla da se, malim koracima, ponovo vratim pravoj sebi.

  Snežana Šaponja

  SADA OSEĆAM MIR I SPOKOJ

  Lepo mi je MEDITACIJA mi je donela mir, spokoj i mesto gde mogu uvek da se sklonim kada nešto nije u redu. Milica mi je pokazala način da dodjem do tog mesta, koje je već u meni postojalo.

  Branka Vujković Rađen

  VRATILA SAM DUGO IZGUBLJENI OSMEH

  Milica mi je Lepo mi je MEDITACIJAMA pomogla da se ponovo okrenem i vratim sebi. Da više ne živim na autopilotu. Da znam šta želim i šta osećam da je važno da uradim za sebe i sebi drage ljude.

  Jelena Žugić

  KONAČNO SAM DOŠLA DO JEDNOSTAVNOSTI I JASNOĆE

  Miličin pristup mi je pomogao da osećam veći mir, da sam na „svom mestu“ i da imam jasniju sliku o svemu što želim i što me okružuje.

  POSLUŠAJ NOVU
  PODCAST EPIZODU

  PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

  Ako to želiš, ostavi ovde svoje podatke.


   PREUZMI SVOJU LEPO MI JE MEDITACIJU