Zdravo, ja sam
Milica Stojiljković,

autor Metoda ličnog razvoja LEPO MI JE i učitelj meditacije.

Nakon više od 10.000 sati svakodnevnog rada sa klijentima, dobro znam da svako može imati zahtevne faze u životu, ali i da iz njih možeš uspešno izaći i živeti lepo, ako znaš prave korake.

Rezultat mog pristupa je – da osećaš da ponovo imaš unutrašnju snagu, da ti je dobro u svojoj koži i da imaš stečenu rutinu, zbog koje se više nećeš vratiti na staro, već ćeš sigurnim i lakim korakom ići napred.

sve o mom programu ćeš pronaći na mom sajtu

mnogo korisnih saveta ćeš pronaći na mom you Tube kanalu LEPO MI JE

šta klijenti kažu o mom pristupu

Jelena Nikolić

SADA MI JE LEPO LEPŠE, A IZAZOVI LAKŠI

Milica je čarobna žena, jednostavna i ljupka, pravi mentor na putu promena. Naučila me je da je suštinska moć da spoznam da sve zavisi od mene. Zato sve radim uz lakoću, lepotu radost i zahvalnost: vodim posao u multinacionalnoj kompaniji, majka sam, supruga, sestra, ćerka i prijatelj. Uz Miličin program, lepo je lepše, a izazovi su lakši.

Katarina Milić Bezjak

SADA JA UPRAVLJAM ŽIVOTOM, UMESTO ŽIVOT MNOME

Zahvaljujući Miličinom programu, naučila sam da razumem i prepoznam ko sam, šta ja želim, a šta su očekivanja okoline, da smanjim buku u glavi i konačno počnem da upravljam svojim životom, umesto da život upravlja mnome.

Mari Glavonjić

PONOVO SAM NAŠLA SAMU SEBE

Godinama sam „jurila život“ – karijeru, novac, da bih sa porodicom živela, “dobar” život. Na tom putu sam negde izgubila sebe. Milica mi je pomogla da se, malim koracima, ponovo vratim pravoj sebi.

Snežana Šaponja

SADA OSEĆAM MIR I SPOKOJ

Lepo mi je MEDITACIJA mi je donela mir, spokoj i mesto gde mogu uvek da se sklonim kada nešto nije u redu. Milica mi je pokazala način da dodjem do tog mesta, koje je već u meni postojalo.

Branka Vujković Rađen

VRATILA SAM DUGO IZGUBLJENI OSMEH

Milica mi je Lepo mi je MEDITACIJAMA pomogla da se ponovo okrenem i vratim sebi. Da više ne živim na autopilotu. Da znam šta želim i šta osećam da je važno da uradim za sebe i sebi drage ljude.

Jelena Žugić

KONAČNO SAM DOŠLA DO JEDNOSTAVNOSTI I JASNOĆE

Miličin pristup mi je pomogao da osećam veći mir, da sam na „svom mestu“ i da imam jasniju sliku o svemu što želim i što me okružuje.