Zdravo, ja sam
Milica Stojiljković,

ako si prešla 40-tu i nastojiš da živiš kako dolikuje i tvom iskustvu i tvojim godinama i da iz dubine duše kažeš LEPO MI JE, onda si na pravom mestu.

I sama sam prošla slična iskustva kao i ti i prešla sam 40-tu. Ovim temama se bavim više od 15 godina, učeći od najboljih. Sve o čemu govorim i ja praktikujem svakog dana.

Ali najvažnije, svoj pristup sam kreirala, pažljivo prateći stanja više od 5.000 svojih klijenata. To mi je pomoglo da filtriram i preciziram metod rada, koji će ti obezbediti suštinu i praktična rešenja, bez trošenja energije na suvišne detalje.

Meni lično, ovakav pristup je doneo da, bez ičije potpore,
promenim profesiju i budem, ne samo uspešna, već i srećna. Da umesto nerazumevanja i nemanja podrške u okruženju, negujem zdrave odnose i komunikaciju.
Da osećam mir i radost na svakom koraku, ne zato što imam ružičaste naočari, već zato što poznajem sebe iznutra i jasan mi je svaki korak koji pravim.

Zato mi je zadovoljstvo da ti pokažem, kako da više ne lutaš i da postigneš rezultate koji ti dolikuju

Prijavi se za
premium program
lepo mi je

BUDI DOBRA, NE SAMO DRUGIMA, VEĆ I SEBI

Jelena Nikolić

SADA MI JE LEPO LEPŠE, A IZAZOVI LAKŠI

Milica je čarobna žena, jednostavna i ljupka, pravi mentor na putu promena. Naučila me je da je suštinska moć da spoznam da sve zavisi od mene. Zato sve radim uz lakoću, lepotu radost i zahvalnost: vodim posao u multinacionalnoj kompaniji, majka sam, supruga, sestra, ćerka i prijatelj. Uz Miličin program, lepo je lepše, a izazovi su lakši.

Katarina Milić Bezjak

SADA JA UPRAVLJAM ŽIVOTOM, UMESTO ŽIVOT MNOME

Zahvaljujući Miličinom programu, naučila sam da razumem i prepoznam ko sam, šta ja želim, a šta su očekivanja okoline, da smanjim buku u glavi i konačno počnem da upravljam svojim životom, umesto da život upravlja mnome.

Mari Glavonjić

PONOVO SAM NAŠLA SAMU SEBE

Godinama sam „jurila život“ – karijeru, novac, da bih sa porodicom živela, “dobar” život. Na tom putu sam negde izgubila sebe. Milica mi je pomogla da se, malim koracima, ponovo vratim pravoj sebi.

Snežana Šaponja

SADA OSEĆAM MIR I SPOKOJ

Lepo mi je MEDITACIJA mi je donela mir, spokoj i mesto gde mogu uvek da se sklonim kada nešto nije u redu. Milica mi je pokazala način da dodjem do tog mesta, koje je već u meni postojalo.

Branka Vujković Rađen

VRATILA SAM DUGO IZGUBLJENI OSMEH

Milica mi je Lepo mi je MEDITACIJAMA pomogla da se ponovo okrenem i vratim sebi. Da više ne živim na autopilotu. Da znam šta želim i šta osećam da je važno da uradim za sebe i sebi drage ljude.

Jelena Žugić

KONAČNO SAM DOŠLA DO JEDNOSTAVNOSTI I JASNOĆE

Miličin pristup mi je pomogao da osećam veći mir, da sam na „svom mestu“ i da imam jasniju sliku o svemu što želim i što me okružuje.

POSLUŠAJ NOVU
PODCAST EPIZODU

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Ako to želiš, ostavi ovde svoje podatke.


    PREUZMI SVOJU LEPO MI JE MEDITACIJU