LEPO MI JE DOGAĐAJI

Iskoristi kvalitetno svoje vreme

Pored redovnih individualnih programa, organizujem i grupne seminare, radionice i predavanja,
u Beogradu, širom Srbije i van zemlje. To je prilika da se još bolje upoznamo
i imamo lepu razmenu znanja, ljubavi i zdrave energije.

AKTUELNI LEPO MI JE DOGAĐAJI

29. novembar - 2. decembar 2021. Hotel Ramonda, Rtanj

SVI LEPO MI JE DOGAĐAJI

Iskoristi kvalitetno svoje vreme i neguj dobru razmenu i sa sobom i sa drugim ljudima

SEMINAR NEGUJ SVOJU RAVNOTEŽU

Svaka tri meseca organizujem Seminar NEGUJ SVOJU RAVNOTEŽU, koji predstavlja intenzivan tretman obnavljanja energije. Namenjen je i onima koji redovno praktikuju LEPO MI JE MEDITACIJU, kao i onima koji je nikada nisu probali, ali žele sebi pokloniti duboku relaksaciju i obnavljanje energije.

GODIŠNJI SEMINAR U PRIRODI

Svake godine, 1-2 puta godišnje, organizujem seminar u prirodu. Tada se na 4 dana sklanjamo iz gradske gužve i užurbane svakodnevnice i posvećujemo sebi, okruženi prirodom i dobrim ljudima. Svakog dana po nekoliko sati posvećujemo vežbama koje nam pomažu da vratimo unutrašnji mir, obnovimo energiju i ravnotežu psiho-fizičkog zdravlja.

LEPO MI JE JER TAKO ŽELIM

Lepo mi je jer tako želim je projekat čiji sam autor i koji organizujem, već 3 godine u saradnji sa UŠĆE Shopping Centrom. Sastoji se predavanja, koja jednom mesečno drže najuspešniji ljudi iz Srbije i celog sveta. Do sada smo organizovali 25 predavanja, kojima je prisustvovalo više od 3.000 ljudi.

OSTALI DOGAĐAJI

Do sada sam održala i organizovala više od 180 različitih događaja, projekata i predavanja, samostalno ili u saradnji sa drugim divnim ljudima. Neki od njih su bili u Beogradu, ali i u drugim gradovima Srbije i van zemlje. Većina je bila namenjena odraslima, ali je bilo i onih za decu i mlade.